Tarieven

In Nederland kennen we een basisverzekering én een aanvullende verzekering. Fysiotherapie wordt niet standaard vergoed vanuit de basisverzekering. Een goede aanvullende verzekering, waarin voldoende behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen, is daarom voor iedereen aan te raden. Alleen patiënten met een aandoening die voorkomt op de chronische lijst komen vanaf de 21ste behandeling voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking. De eerste 20 behandelingen dienen patiënten dan zelf te betalen of worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Uw behandelingen worden volledig vergoed indien u een aanvullende verzekering heeft én wanneer wij met uw zorgverzekering een contract hebben afgesloten. FysioMobilis heeft in 2024 met bijna alle zorgverzekeraars een contract. Dus in de meeste gevallen worden uw behandelingen gewoon volledig vergoed. 

FysioMobilis heeft in 2024, net als in 2023, géén contract afgesloten met de zorgverzekeraars Zorg en Zekerheid en Menzis. Dit betekent dat wanneer u bij 1 van deze twee zorgverzekeraars verzekerd bent u gewoon bij ons terecht kunt voor fysiotherapie. Echter betaalt u in eerste instantie zelf de rekening en gelden onderstaande tarieven. Als u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie kunt u vervolgens uw factuur indienen bij Zorg en Zekerheid of Menzis en krijgt u (een deel) van de behandeling alsnog vergoed.

Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie of wanneer u niet (meer) in aanmerking komt voor vergoeding kunt u hieronder zien welke tarieven wij hanteren. Deze tarieven gelden per 01-01-2024.

Intake en onderzoek bij DTF € 55,00
Intake en onderzoek bij verwijzing € 55,00
Intake en onderzoek inclusief echo

€ 75,00

Zitting fysiotherapie in de praktijk € 41,50
Zitting fysiotherapie aan huis € 57,50
Fysiotherapeutisch consult en rapportage € 75,00
Korte rapportage € 47,50
Niet nagekomen afspraak (of niet >24 uur van te voren afgebeld) € 35,00