Nieuws


FysioMobilis nieuws! Hier vindt u het laatste nieuws van onze praktijk.

januari 2019 Wij wensen iedereen een heel mooi en gezond 2019! Ook dit jaar staan wij weer voor u klaar in onze gezellige praktijk.

mei 2018 Miriam zal tijdens het pinksterweekend als sportverzorger en als reserveloper deelnemen aan de ROPARUN. Miriam heel veel succes!

april 2018 Miriam heeft vanuit haar specialisme als oedeemtherapeut een verdiepingscursus gevolgd met als thema ‘lipoedeem’.

april 2018 Jorien heeft de cursus In Balans van Veiligheid.nl afgerond en is daarmee gecertificeerd docent In Balans. In Balans is een valpreventie programma voor ouderen.

januari 2018 Wij wensen iedereen een goed en gezond 2018!

augustus 2017 Jorien heeft na haar zwangerschapsverlof haar werkzaamheden op de praktijk weer hervat en we hebben afscheid genomen van Anita. Anita, heel erg bedankt voor alles!

juni 2017 Onze collega Jorien is eind mei bevallen van een gezonde zoon: Noud! Veel geluk gewenst.

april 2017 Jorien zal eind deze maand met zwangerschapsverlof gaan. Ze wordt vervangen door Anita Hoeksema. U kunt Anita tegenkomen op maandag en vrijdag in de prakijk.

januari 2017 Wij wensen iedereen een goed en gezond 2017!

december 2016 Vanaf 1 januari 2017 zullen wij stoppen met het aanbieden van Personal Training vanuit onze praktijk.

september/oktober 2016 Omdat wij ons als fysiotherapeuten continu verder moeten en willen ontwikkelen volgen Miriam en Jorien momenteel de opleiding ‘Fasciatherapie volgens het F.I.T. concept’ aan het Erasmus MC in Rotterdam. Op de website www.fasciatherapie.fit vindt u alvast meer informatie over deze behandelmethode.