FysioMobilis


FysioMobilis is een praktijk voor fysiotherapie in Zwartsluis en biedt fysiotherapie voor iedereen! Ervaart u in het dagelijks leven, tijdens uw werk of bij de beoefening van uw sport lichamelijke klachten of moeilijkheden met bewegen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij FysioMobilis staat u als cliënt centraal. Tijdens de intake nemen wij uitgebreid de tijd om uw klachten te inventariseren en zullen wij u een behandelplan voorleggen. Gezamenlijk gaan we hier dan mee aan de slag en wij doen er alles aan om een spoedig herstel te bewerkstelligen.

FysioMobilis is specialist in bewegen. Onze naam vertolkt dit ook: ‘Mobilis‘ is namelijk Latijn voor ‘mobiliteit‘ oftewel ‘bewegen‘. Dit ziet u ook terug in onze praktijk. Onze ruim opgezette oefenzaal is geschikt voor alle verschillende vormen van oefentherapie.

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd in het hart van Zwartsluis aan de Kerkstraat 22. U kunt o.a. bij ons terecht voor algemene fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, medical taping, triggerpointtherapie, fasciatherapie en sportmassage. Verder zijn wij gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met Parkinson. Hiervoor zijn wij aangesloten bij ParkinsonNet, een landelijk netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten.
U kunt zich aanmelden met of zonder verwijzing van een (huis)arts of specialist.

Direct een afspraak maken? Klik hier.

Lees meer over de fysiotherapeuten van FysioMobilis: Miriam Ockeloen en Jorien Henselmans.

Voor informatie over onze openingstijden klik hier.

Voor informatie over vergoedingen klik hier.

Voor het laatste nieuws klik hier.

Wachtruimte Oefenzaal 1 Oefenzaal 2 Oefenzaal 3 Behandelkamer 1 Behandelkamer 2 Oefenzaal 4 Oefenzaal 5 Oefenzaal 6